Na deze cursus hebben dubbele getallen geen geheimen meer voor jou!

Nikki Bragonje

Al jaren zie ik dubbele cijfers voorbij komen; voornamelijk in tijd (zoals 11:11). Eerder wist ik niet waarom mij dit altijd opviel, maar na een start gemaakt te hebben aan de cursus 'Dubbele getallen' van De Handcoach, valt alles op zijn plek. Het is een praktische, fijn geschreven en leerzame cursus dat ik iedereen aanraad!

Ingrid Politsch

Super toffe cursus “Dubbele getallen”. Ben hier altijd al in geïnteresseerd geweest en dit is een perfecte samenvatting van alles wat je moet en wil weten. De toegevoegde extra’s, e-books, zijn echt een geweldig naslagwerk. Zo blij dat ik mezelf heb overtuigd deze cursus te volgen!!

Annemieke Boom

Vandaag mijn cursus dubbele getallen afgerond. Ik wist er al veel van, maar ik ben nog weer zoveel wijzer geworden! De extra's die erbij zitten zijn heel fijn en waardevol. Melissa vertelt op een boeiende wijze en geeft zoveel extra informatie. Het geeft uitleg over de getallen 1 tot 9 en welke betekenissen hier bij horen. Voor mij een verdieping en eigenlijk verheldering! Meer dan waar voor het betaalde bedrag en ik zou hem zeker aanraden. Ik kijk uit naar een volgende cursus!